Фото: boombob.ru
На думку порталу IGotoWorld.com це чинахи, мамалига і бринза
Портал IGotoWorld.com розповів, чим можуть здивувати традиційні страви
областей України. Так, на Буковину автори статті радять їхати, щоб скуштувати чинахи,
мамалига і бринза«Чинахи – це буковинська страва на зразок печені. Шарами викласти картоплю,
квасолю і копчені реберця з цибулею. Потім заливається водою і тушиться або в
духовці в горщику. У Чернівецькій області також варто спробувати смачну домашню
бринзу з овечого молока і традиційну їжу гуцулів – кукурудзяну кашу, мамалигу.
Класично вона вариться на овечому молоці, щедро присмачується маслом. У
застиглому вигляді місцеві жителі можуть вживати мамалигу замість хліба», –
ідеться у статті.