Фото: Ігор Константинюк © "Чернівецький промінь"
У Центрі культури «Вернісаж»
відбувся YOGA ART WEEKEND – фестиваль здорового способу життя, йоги та
релаксаціїУ рамках фестивалю організатори провели кулінарний майстер-клас, де презентували
дуже прості та корисні страви, які можна приготувати у будь-яких умовах вдома.
– Ось цей салат ми приготували з використанням проростків сочевиці та
соняшнику, – каже організатор фестивалю Юлія Орлата. – Це надзвичайно корисна
їжа, дуже актуальна в цей період, коли організму так бракує корисних
мікроелементів та вітамінів. У пророщеному зерні в 15 разів більше вітамінів,
аніж у звичайному! Готується пророщене зерно просто: треба замочити його водою
на ніч, а наступного дня тричі його промити, прополоскати. І через два дні – у
вас готове пророщене зерно, яке можна за смаком додавати у різну їжу чи салати.