Чернівецький Промінь логотип

Чернівці
C

Вигляд центрального корпусу ЧНУ знову попсували ремонтними роботами

Фото: Інни Палкої
Біля входу до підвального приміщення облаштували споруду з дахом
Вигляд центрального корпусу ЧНУ знову попсували ремонтними роботами.
 
Про це повідомила Інна Палка на своїй сторінці у соцмережі Facebook.
 
Як зазначає авторка допису, біля входу до підвалу облаштували споруду та намагалися замаскувати її, використавши для даху таку ж черепицю, як і на даху університету.
 
«Певне «аутентичний старий» вхід у підвальні приміщення споруди ЮНЕСКО. Цікавий підхід до реконструкції чи то може реставрації чи ремонту. Хоча чому дивуватись після розбитої стіни під термінал...», - йдеться у тексті.
 

скачать dle 10.5фильмы бесплатно

0 коментарів

Щоб залишити коментар, авторизуйтесь на сайті за допомогою соціальних мереж