Він навчить чернівчан готувати «вугільну каву» та «цілющі голубці»
Костянтин Грубич у Чернівцях презентуватиме свою кулінарну книгу «Смачна країна»,
що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Телеведучий "Смачної країни" розповість
як приготувати «вугільну каву», «гартовану
юшку» чи «цілющі голубці», а також інші рецепти простих, а головне – недорогих
українських страв.
Впродовж
кількох років Костянтин Грубич проводив телезйомки у найвіддаленіших селах та
містечках, досліджуючи гастрономічні особливості різних областей України. Кращі
кухарі, ресторатори та просто небайдужі гурмани Закарпаття, Львівщини, Донбасу,
Тернопільщини, Київщини, Криму вчили ведучого готувати унікальні страви,
рецептура яких передавалася з діда-прадіда. Костянтин жартує, що тепер навіть
уві сні із заплющеними очима може розповісти, якою стравою люблять ласувати на
Буковині, а яку повинна вміти готувати кожна порядна галичанка.
Кулінарний майстер-клас відбудеться у суботу, 31 жовтня, о 17.00, в
"Найкращій кав’ярні на розі” (вул. Університетська, 17).