Фото: nash-doctor.org
Попередні дані свідчать про порушення харчової поведінки
Харчування студентів – один з
найсуттєвіших чинників, що формує
здоров’я і добробут нації в цілому. Нормальний ріст і розвиток організму
забезпечується правильним харчуванням та визначає розумовий і фізичний
розвиток. Правильний раціон сприятиме оптимальному функціонуванню всіх органів
і систем, формуванню імунітету та адаптаційних резервів організму.
Цього року серед
студентського населення міста Чернівці буде проводитися дослідження стану
харчування. Дослідження буде проводитися представниками Буковинського
державного медичного університету (на чолі з асистентом кафедри внутрішньої
медицини Мирославою Березовою) за участю спеціалістів ЧТЕІ КНТЕУ (к. екон. н.
Наталія Гнатишина).