Їх госпіталізували до лікарні з діагнозами гастроентероколіт та харчова токсикоінфекція
19 липня до Держсанепідслужби Чернівецької області надійшли термінові повідомлення про звернення до обласної клінічної лікарні Чернівців трьох хворих з ознаками харчової токсикоінфекції – висока температура, нудота, блювота, болі в шлунку.
Як виявилось, 17 липня пацієнти вживали страви на весіллі в одному з ресторанів села Карапчів Вижницького району.
Двоє хворих були госпіталізовані до інфекційного відділення з діагнозом харчова токсикоінфекція, одного направили до хірургічного відділення з діагнозами гастроентероколіт та шлункова кровотеча.
Ще чотирьох мешканців села – трьох дорослих та одну дитину, які також перебували на весіллі, госпіталізували до інфекційного відділення Вижницької центральної районної лікарні з діагнозом гастроентероколіт.
Працівники санепідемслужби розпочали розслідування випадків гострих кишкових інфекцій.
Джерело: Держсанепідслужба Чернівецької області