До інфекційного відділення Глибоцької ЦРЛ госпіталізовано 8 хворих, в обласну клінічну лікарню - 1 хвора та 6 хворих знаходяться на амбулаторному лікуванні
Упродовж 18-19 липня до Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» надійшли термінові повідомлення про звернення 9 хворих з ознаками харчової токсикоінфекції, які вживали страви на весіллі в закладі ресторанного господарства с. Сучевени Глибоцького району Чернівецької області. Про це повідомляє ДУ «Чернівецький
обласний лабораторний центр МОЗ України».
19 липня робоча група в складі спеціалістів Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» та Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області виїхала в Глибоцький район для встановлення причин та обставин виникнення спалаху.
У ході епідеміологічного розслідування проводили опитування хворих та вивчення медичної документації. Відібрано проби питної води з локального водопроводу, вогнищеві змиви та змиви з харчових продуктів і зразки сировини, яка була наявна на момент початку епідрозслідування. Проведено бактеріологічне обстеження працівників закладу на носійство патогенної мікрофлори кишкової групи.
У закладі проводяться заключні дезінфекційні заходи.
Станом на 19 липня захворіло 15 осіб. Госпіталізовано до інфекційного відділення Глибоцької ЦРЛ 8 хворих, в обласну клінічну лікарню - 1 хвора та 6 хворих перебувають на амбулаторному лікуванні.