Карвінг - це художня різьба по овочах і фруктах
Студентка Чернівецького торговельного-економічного інституту КНТЕУ Лілія Руснак здобула перемогу на міжнародному кулінарному фестивалі в Харкові, про це йдеться у сюжеті ТРК «Буковина».
Карвінг - це художнє різьблення по овочах та фруктах. Цієї техніки дівчина навчилася на заняттях з майстром з карвінгу Олександром Подоляном, який викладає у Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ.
Хоча дівчина займається цією технікою нещодавно, проте хоче пов'язати з нею майбутнє:
«Я була впевнена, що матиму призове місце. Я побачила, як виглядає моя роботу в загальному. Я була на усі 100% впевнена, що це було не дарма. Я була впевнена в собі, це було вперше таке зі мною.
Карвінг для мене був спочатку як хобі, захоплення. Але я сподіваюсь, що воно переросте у подальшу справу мого життя. Карвінг – це є універсальне заняття. Воно може поєднуватись із чим завгодно. Будь-яку страву можна подавати з елементами карвінгу.»