Це, зокрема, овочі та молочні продукти
Залишки продуктів харчування, які не встигли використати обласні заклади освіти, передали буковинським інтернатам. Це, зокрема, картопля, морква, капуста, цибуля, буряк, масло, сир, яйця. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адмінстрації.
Так, Петричанський інтернат для психічно хворих людей отримав продукти від Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру № 1 та від Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 4.
Хотинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 1 та Хотинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 2 передали овочі Хотинському інтернату для психічнохворих людей.
Сокирянському територіальному центру для людей похилого віку картоплю віддав Буковинський ліцей-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою.