Чернівецький Промінь логотип

Клініка Oxford Medical Чернівці Незалежності 121 А

Квiти до Дня всiх закоханих


Подарунок на День святого Валентина – це навіть більше, ніж подарунок, якщо ваша друга половинка дуже любить це свято, заздалегідь готує романтичні сюрпризи та з нетерпінням чекає на подарунки від вас
Якщо ви не знаєте, який подарунок обрати на 14 лютого, спробуйте замовити доставку на сайті flowers.ua. Замовити квіти у Чернівцях https://flowers.ua/ua/chernovcy за допомогою сервісу дуже просто, а професійні флористи з радістю дадуть вам свої консультації. Не варто впадати в паніку, відповідь на те, який букет символізує любов, а також на всі інші супутні питання, ви знайдете в цій статті.

Квiти до Дня всiх закоханих

 

Які квіти краще обрати на День святого Валентина

1. Червоні троянди – це, без сумніву, найпопулярніші квіти на 14 лютого. Червоні троянди самі по собі є символом любові та палаючої пристрасті. Букет із червоних троянд можна подарувати коханій дівчині чи дружині. Це можуть бути метрові троянди або оберемок квітів з короткими стеблами. Цей сорт квітів має чудовий вигляд навіть без упакування, просто перев'язаний стрічкою.

2. Рожеві або білі троянди. Квіти з пелюстками цих відтінків будуть говорити про прихильність, ніжність та глибоку симпатію. Троянди зі світлими бутонами символізують юність та вічну весну. А ось жовтих троянд варто уникати, оскільки багато хто асоціює їх із символами розлуки, хоч це всього лише забобони.

3. Лілії. Ці витончені квіти у букетах та композиціях виглядають завжди дуже стильно та вишукано. Однак, перш ніж подарувати лілії на День закоханих, переконайтеся, що у вашої другої половинки немає алергії на пилок.

4. Тюльпани. Ці квіти асоціюються з наближенням навесні та дають надію на те, що скоро холоди закінчаться. Немов промені сонця, тюльпани гріють душу, причому абсолютно неважливо якого відтінку їх пелюстки. До того ж тюльпани досить добре переносять холод, тому можна не переживати, що композиція замерзне під час транспортування.

5. Гербери та ромашки. Ці сонячні квіти здатні подарувати радість та натхнення. Букет з гербер на 14 лютого наповнений яскравими фарбами, тому одразу створює відчуття свята. За рахунок широкої палітри відтінків можна зібрати строкату або спокійну квіткову композицію з гербер, з'єднати в одному букеті кілька відтінків або сформувати монохромний варіант.

6. Весняні первоцвіти. Хоча День святого Валентина і є зимовим святом, такі весняні первоцвіти як гіацинти, нарциси, конвалії вже спокійно можна знайти у продажу.

Красиві квіти на День святого Валентина здатні підкреслити найніжніші почуття. Букет допоможе освідчитися в коханні, без слів висловити те, що на душі, або просто порадувати дівчину, щоб вона у це свято відчула себе найкоханішою, найріднішою та найбажанішою. Головне завдання композицій, які дарують на найромантичніше свято року, – ділитися теплом сердець, здатним зігріти навіть у лютневі морози.

Квiти до Дня всiх закоханих

 

Скільки квітів дарувати на 14 лютого

Насамперед варто пам'ятати, що на будь-які свята заведено дарувати непарну кількість квіток. Наприклад, букети та композиції на 14 лютого із 7 квіточок символізують любов та прихильність. Одна квітка зазвичай означає увагу, а 3 - повагу. Мовою квітів 5 рослин у букеті означають те, що ви вперше наважуєтеся зізнатися небайдужій дівчині у теплих почуттях. Композиції з 11 або 15 квіток розкажуть про серйозні наміри, продемонструють сильну прихильність. А букет зі 101 або навіть 1001 троянди вручають ті, хто хоче справити незабутнє враження на даму серця. Не варто економити на емоціях, підберіть шикарний букет для коханої, і вона гідно оцінить такий вчинок.

Квiти до Дня всiх закоханих

 

Букети у формі серця - безпрограшний варіант

Букет або композиція у капелюшній коробці у вигляді серця на День святого Валентина  – найтематичніший подарунок до свята. Квітковий магазин flowers.ua має широкий вибір таких композицій. Наприклад, з білих та червоних троянд можна зробити пишний букет: з боків будуть червоні троянди, а білими всередині викладають серце. Букети на 14 лютого подібного плану будуть актуальними, як ніколи. Тим більше, що квіти в коробці довше зберігають свою свіжість. На дно резервуару кладуть спеціальну флористичну губку з вологою, в яку вставляють самі рослини. Коробка може бути абсолютно будь-якої форми, у тому числі у вигляді серця. Ці композиції будуть доречні діловим жінкам, у яких немає часу поставити букет у вазу і доглядати його.

Квiти до Дня всiх закоханих

 

Вибір букета в залежності від місця зустрічі

Розкішний букет квітів на 14 лютого – це гарно, витончено та ефектно. Однак подібна композиція буде не доречна, якщо ви вирішите прогулятися парком. Якщо ви плануєте провести романтичне побачення з дружиною чи дівчиною в кафе чи ресторані, квіти у горщиках будуть недоречними. Краще підібрати компактний букет, з яким дамі буде зручно. Якщо ви плануєте замовити кур'єрську доставку квітів додому, то вибір композицій не обмежений. Це можуть бути й кімнатні рослини в горщиках, і величезний букет із кількох сотень квіток, і великі квіти в коробці. У будь-якому випадку фахівці компанії flowers.ua допоможуть вам з вибором відповідного букета. Замовити квіти можна в будь-який час дня і ночі, також компанія має офіційний додаток (доступний для звантаження в App Store і Play Market). А доставка квітів у Чернівцях – безкоштовна. Даруйте квіти коханим і на свята, і просто так, без приводу, адже їхні емоції безцінні.
скачать dle 10.5фильмы бесплатно

купити квартиру Чернівці

16:18
Українські жінки мають оновити дані в ТЦК або стати на облік
16:01
Митрополит Епіфаній провів урочистий молебень за Україну в селі Мамаївці
ФОТО
15:40
У Чернівцях в ТЦ Проспект перевіряють повідомлення про замінування
15:20
Чоловіків, які прийшли до ТЦК самостійно, на ВЛК відразу не відправлятимуть
14:13
В разі відмови від повістки українців доставлятимуть в ТЦК примусово
14:04
На Буковині за добу сталося 10 пожеж
13:12
Уряд заборонив відправляти на ВЛК військовозобов'язаних, які претендують на відстрочку
13:03
Наїхав на відбійник: у Маршинцях в ДТП травмувався мотоцикліст
12:15
У додатку "Резерв+" з'явиться QR-код з повною інформацією про призовника
12:01
На Буковині під час втечі за кордон затримали відомого українського баскетболіста
11:43
Буковина прощається з чотирма бійцями, які загинули на війні з росіянами
11:12
Встигнуть всі: у Міноборони відреагували на скарги щодо роботи додатку "Резерв+"
10:28
Користувачі скаржаться на некоректну роботу додатку Міноборони "Резерв+"
10:00
Від сьогодні ТЦК можуть вилучати автівки в українців і українок на користь ЗСУ
09:00
Сьогодні на Буковині очікуються дощі та грози
22:10
У Чернівцях тривають боксерські бої за Кубок Погодіних
ВІДЕО
21:47
На Буковину прибув Предстоятель ПЦУ Епіфаній
21:40
Шестеро молодих вчених ЧНУ стали стипендіатами Кабміну
21:40
Виставка лише 1 день: 200-літні ікони у краєзнавчому музеї
ВІДЕО
21:29
18 травня на Буковині не вимикатимуть електроенергію
21:10
Зберігав вдома канабіс: 43-річний буковинець скоїв наркозлочин
ВІДЕО
20:55
Зберігав фальшиву валюту: за матеріалами БЕБ судитимуть буковинця
ВІДЕО
20:31
Вічна пам’ять: буковинці прощаються з полеглими Героями
ВІДЕО
20:20
Вежу будівлі Чернівецької міськради хочуть здати в оренду
19:38
Чернівецька міськрада опублікувала актуальні номери телефонів аварійних служб
19:04
На Прикарпатті школярка уникнула покарання за вбивство власної новонародженої дитини
18:35
В селі Хлівище пʼяний мотоцикліст намагався відкупитися від поліцейських
18:17
Завтра в Україні запрацює електронний кабінет призовника: що потрібно знати
18:04
Завтра у Чернівцях і області очікуються дощі та грози
17:31
На Буковині з 18 травня чоловіки зможуть оновити дані не лише в ТЦК, а й у ЦНАПах
17:19
В Україні майже 5 тисяч засуджених погодилися піти на фронт
17:07
Затримали раніше засудженого чернівчанина, який розгулював містом з бойовою гранатою
16:36
На Буковині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки
16:14
У річці Тиса знайшли тіло ще одного потопельника
ФОТО
16:03
Рішення мобілізувати 25-річних може додати до ЗСУ 100 тисяч бійців
Усі новини