Жителі громади передають їжу на фронт вже вчетверте
У Зарожанах Чернівецької області місцеві жителі готують великодні страви, які передадуть військовим на фронт. На пічках готують паски та фарбують крашанки, а також попросили односельця закоптити м'ясо. З громади на фронті воює до 60 людей, тому хочуть привітати бійців традиційними стравами, пише Суспільне.
Коли волонтери з громади збираються виїздити на фронт, господині збираються на території Свято-Михайлівського храму у Зарожанах та готують їжу.
Їжу передають на фронт вже вчетверте. Спочатку відправляли солодкі булочки з різними начинками, потім з ситними начинками – сиром, капустою, картоплею та м'ясом. Жителі села також приносять страви, які приготували вдома.
Готові продукти протоієрей Свято-Михайлівського храму Павло відвозить волонтерам, які згодом передають їжу військовим на схід.