Чернівецький Промінь логотип

Клініка Oxford Medical Чернівці Незалежності 121 А

Як збільшити перегляди Тік Ток: 10 робочих порад


Розповімо про те, як збільшити перегляди TikTok за допомогою платних сервісів. А також порадимо, як набрати перегляди в Тік Ток для вашого облікового запису безкоштовно

Тік Ток – одна із найпопулярніших соціальних мереж серед користувачів на різних платформах. Сервіс спеціалізується на коротких відео. Спочатку тут можна було розміщувати лише ролики до 15 секунд, але тепер тривалість збільшилася до кількох хвилин.

Якщо ви блогер початківець, вас точно тубрує питання, як стати популярним у соціальній мережі серед аудиторії. Сьогодні ми поговоримо про те, як збільшити перегляди TikTok з LikesID, а також за допомогою інших платних сервісів. Також буде дано кілька порад, як набрати перегляди в Тік Ток для вашого облікового запису безкоштовно.

Фішки, які допоможуть збільшити кількість органічних охоплень

Ми зібрали кілька порад для просування в соціальних мережах, які допоможуть вам збільшити кількість переглядів та забезпечать органічне просування облікового запису. Якщо ви слідуватимете наведеним нижче рекомендації, зможете отримати не тільки перегляди, але й більше підписників.

Фішка №1. Перестаньте використовувати способи накрутки з інших соціальних мереж

Вам варто пам'ятати, що в інших соціальних мережах діють інші алгоритми виведення відео в рекомендації. Саме тому способи розкручування Інстаграма, Твіттера або Телеграма можуть не спрацювати в Тік Току. Згідно з інформацією від фахівців із просування, у цій соціальній мережі практично не спрацьовують теги. Якщо ви поставите популярні хештеги, це не гарантує попадання в топ. При цьому з цими тегами вас також буде важче знайти через пошук. Ваш ролик просто загубиться серед сотень та тисяч інших.

Фішка №2. Вивчіть трендові прийоми, щоб знати, як потрапити в рекомендації

Найкраще охоплення контенту збільшувати за допомогою трендів. Щоб дізнатися про те, що саме зараз знаходиться у трендах у користувачів, просто перегляньте свої рекомендації. Вас мають зацікавити відео, які набирають найбільше переглядів. Ви також можете підглянути ідеї у топових блогерів. Це допоможе зрозуміти, в якому напрямку варто рухатися. Головна умова - ніколи не займайтеся плагіатом, це може погано закінчиться.

7vj3QWnLJnA1Bk608MK40Ifc9MUv65t4evmPKImyryHbz0g66RJbYOxBXI4nlR2ZMv7IfheTjYL6I64gDLWSzTRVzUgIU72_bD6RaNlA_6xWJkigXKJl6bImZqh0Ic51nHhnUat-XUc3mMT7O9er6_0

Фішка №3. Як накрутити перегляди в Тік Ток за допомогою платних сервісів

Наступний варіант, як накрутити перегляди в Тік Ток, не вимагатиме від вас жодних зусиль. Суть проста – ви просто замовляєте послуги на платних сервісах та стежите за тим, як кількість переглядів поступово збільшується. Один із плюсів платних сервісів – тут ви зможете замовити й інші види активності, наприклад підписників або лайки. За підсумками, ви забезпечите органічне просування сторінки та відсутність будь-яких санкцій з боку адміністрації соціальної мережі.

1) LikesID.com

Багатофункціональний сервіс, де ви можете замовити лайки, підписників, серця, коментарі та інші види активності не тільки для Тік Току, а й для інших соціальних мереж (Твіттер, Інстаграм, Телеграм, Ютуб, Спотифай та ін.). Щоб оформити замовлення, достатньо:

  1. Перейти на сайт сервісу та вибрати перегляди в Тік Тоці.
  2. Ознайомитись із доступними пакетами. Тут мінімально ви зможете замовити 100 «очей» за 0,99 доларів. Вартість пакету безпосередньо залежатиме від обсягу послуги. Зручно, що за долар можна оцінити, як тут усе працює.
  3. Натиснути на кнопку «Купити», вказати необхідні дані та провести оплату будь-яким зручним способом.

Серед переваг сервісу можна виділити:

  • Швидке замовлення. Не потрібно реєструватися на сайті, у результаті весь процес замовлення займає кілька хвилин;
  • Повна конфіденційність. Ніхто ніколи не дізнається, що ви користувалися послугами накрутки;
  • Врахування алгоритмів. Це гарантує органічніше просування, а також виключає можливі блокування.

2) InfluBoss.com

Ще один схожий сервіс, який пропонує свої послуги у вигляді пакетних пропозицій. Як підняти перегляди в Тік Ток за допомогою сервісу:

  1. Перейдіть на сайт та вивчіть запропоновані послуги.
  2. Виберіть потрібний пакет залежно від кількості глядачів, а також вартості.
  3. Введіть посилання на свій обліковий запис та адресу електронної пошти, внесіть оплату будь-яким зручним способом.

Збільшення переглядів розпочнеться протягом кількох хвилин після оплати. Тривалість накрутки залежатиме від того, скільки «очей» ви замовили. Чим більше пакет, тим повільніше надходитимуть перегляди, це необхідно для органічного просування.

Приклади пакетів:

  • 50 переглядів за 0,99 доларів;
  • 100 переглядів за 1,09 доларів;
  • 1000 переглядів за 1,79 доларів.

3) Influensly.com

Не зовсім класичний сервіс накрутки. Тут за фактом ви просуваєте свій канал за рахунок реклами у різних мобільних додатках. Багато безкоштовних мобільних ігор та програм впроваджують рекламні інтеграції, щоб хоч щось заробляти. У результаті ви маєте шанс бути поміченим великою аудиторією.

Існує кілька нюансів просування через цей сервіс. Так, ви повинні знімати справді цікавий контент, щоб зацікавити потенційних глядачів. Також варто враховувати, що жодних гарантій, що ви потрапите саме на цільову аудиторію, не існує.

Фішка №4. Як набрати перегляди в Тік Ток за допомогою трендових звуків та пісень

Вище ми вже говорили про тренди, давайте докладніше зупинимося на звуках та піснях. Якщо ви бачите, що ролик набрав багато переглядів, можна скористатися цим. Для цього просто натисніть на назву звуку в нижній частині екрану, далі виберіть «Використовувати цей звук». У результаті ролик автоматично записуватиметься під вибрану мелодію.

Фішка №5. Як збільшити перегляди в Тік Ток за допомогою коментарів

Тут вам потрібно провести невеликий аналіз і зібрати кілька каналів зі схожою тематикою. Далі вам просто потрібно писати коментарі під відео, відповідати іншим людям, залишати реакції тощо. Так ви зможете привернути до себе увагу. Важливо, не залишайте пряме посилання на свій канал і не просіть про перегляди або підписників. Автор каналу дуже швидко заблокує ваші коментарі.

XO3tTvzguy3yn9a-pjB0OOp4iMKI543ftGGIt4Y2g9hypBAWuzRpmnuXr3m13VDNMnMhhciGWtveAqSWB-PcLqX3d2R5UIK1-KoB85ARvW9auvoXTcdfwTVQOVj0911-zE6ImzUZzo4zcVCSYM9dFA0

Фішка №6. Розміщуйте відео в Tiktok у певну годину

Існує пікови години, в які ролики проглядаються найактивніше. За статистикою, більшість користувачів Тік Тока заходять у додаток з ранку або дорогою на роботу. У результаті, якщо ви викладете відео у час з 9 до 11 ранку, у вас буде більше шансів потрапити до рекомендацій. Другий вигідний період – з 18-ї вечора.

Фішка №7. Переконайтеся, що канал у вас легко знайти через пошук

Ще один спосіб залучити перегляди – щоб канал знаходили через пошук. Для цього у вас повинен бути простий нік, що запам'ятовується, а також яскрава фотографія профілю.

Фішка №8. Робіть дуети з іншими користувачами

Щоб зняти дует, необхідно натиснути кнопку «Поділитися», далі вибрати «Дует». Зачекайте на обробку відео, потім виберіть, з якого боку буде розміщено ваше відео, а з якого ролик іншого користувача. Наступний крок – просто зніміть ваш Тік-Ток.

Фішка №9. Як збільшити перегляди в Тік Ток за допомогою конкурсів та челенджей

Челенджі та конкурси – чудовий спосіб опинитися у рекомендаціях. Ви знайдете їх у топових блогерів. Якщо ролик буде насправді цікавим, автор прорекламує ваш канал на його людей або запише з вами відео на дует.

Фішка №10. Спробуйте взаємний піар, якщо ви блогер-початківець

Ви також можете домовитися з іншими блогерами-початківцями про відео з взаємною рекламою для збільшення переглядів. Тут важливо вибрати канали, де потенційно можуть бути ваші глядачі. Це може бути схожа тематика, формат роликів та інше.

Висновки

Ми розглянули, як збільшити перегляди в Тік Ток. Вам варто спробувати всі з наведених вище варіантів. Найпростіший спосіб - це співпраця з такими платними сервісами, як LikesID. За фактом, вам нічого не потрібно буде робити, а перегляди збільшуватимуться після оплати.

скачать dle 10.5фильмы бесплатно

купити квартиру Чернівці

19:22
Чернівчанин повірив аферистам про "грошову допомогу" і позбувся 22 тисяч гривень
17:07
Синоптики попередили про пожежну небезпеку на Буковині
16:06
Футболісти «Буковини» виграли матч у закарпатської команди «Минай»
15:05
Румунія хоче придбати молдовський порт для посилення впливу в регіоні
14:42
Увага! На Буковині в понеділок очікується мокрий сніг
14:04
У двох районах Буковини зайнялася суха трава, а у Чернівцях та Строїнцях палали автівки
13:03
Водію, який збив підлітка у Чернівцях на переході загрожує три роки вʼязниці
12:02
У Чернівцях зафіксували новий температурний рекорд
11:01
У Чернівцях жінка впала в криницю і загинула
10:00
Літня спека в кінці вересня: сьогодні на Буковині очікується до +29°С
09:06
Буковина прощається з Героєм, який загинув на війні з росіянами
00:02
«Підтримувати дітей - наше завдання»: волонтери «Української команди» передали корисні солодощі
ВІДЕО
22:14
7 тисяч євро за втечу до ЄС: поліція затримала організатора незаконної схеми
ВІДЕО
20:52
Травмувалися водії та пасажири мотоциклів: за добу у Чернівцях трапилось дві аварії
ВІДЕО
20:47
Знущався над вагітною дружиною в присутності дітей: буковинця засудили до 2 років за гратами
ВІДЕО
19:49
Ґвалтував учнів: вчитель три роки переховувався у монастирі на Тернопільщині
18:24
Пропозиції АМУ до Держбюджету підтримав Комітет ВРУ
17:55
У Чернівцях відбулася сесія міської ради
ФОТО
17:37
Відбій повітряної тривоги у Чернівецькій області
17:15
У Чернівцях викрили злочинну групу, яка виготовляла та продавала наркотики по Україні
16:58
У Чернівецькій області оголошено повітряну тривогу
16:55
Майстер класи, флеш-моб, ярмарок: до дня міста у парку Шевченка проведуть фестиваль
16:51
Співачка з Чернівців Аліна Гросу показала обличчя свого чоловіка – російського актора
15:41
До 29° тепла: у суботу на Буковині знову буде тепла та суха погода
15:27
У Хмельницькому від гарячки Західного Нілу померла жінка: вірус передається через укус комара
14:23
Чернівчанин покусав і побив сусіда, а потім напав на його дружину
14:01
Студентка з Буковини отримуватиме стипендію Верховної Ради України
13:55
Вже цієї осені в Україні підвищать ціни на електроенергію: кого зачепить нововведення?
12:22
«Українська команда» передала ще одну велику партію великих дронів-літаків 3 штурмовій бригаді
ВІДЕО
12:14
В Румунії шукають російський безпілотник, який залетів під час атаки на Україну
11:34
У селі Давидівці знайшли ручну гранату часів І Світової війни
11:01
У Чернівцях на вулиці Кармелюка мотоцикліст врізався в стовп
10:39
У Чернівцях на проспекті Незалежності під час ДТП постраждали мотоцикліст і його пасажир
10:11
Пожежі на Буковині: у селі Волока горів будинок, а в Чернівцях - гараж
09:23
За рік фонди бібліотек Чернівецької області скоротились на 12%
Усі новини