Студенти будуть навчатися і проходити виробничу практику у найбільш популярних та авторитетних закладах Риги
Студенти Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ відправилися до Риги (Латвія) для проходження навчально-виробничої практики за міжнародною системою HoReCa.
Про це повідомляє Чернівецька ОВА.
Проте, на оцінку готельно-ресторанного закладу впливає не лише смачний салат, а й інші чинники – зустріч клієнта, уніформа на офіціантах, декор вестибюля, швидкість прийняття замовлення та його виконання тощо. Без сумніву, підприємства HoReCa дозволяють забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів.
Здобувачі освіти професійно-технічних закладів із 5 країн – Італії, Франції, Бельгії, Латвії та Україні – будуть навчатися і проходити виробничу практику у найбільш популярних та авторитетних закладах системи HoReCa м. Рига.