Страви освячували у касках, картонних ящиках та кошиках
Військовий капелан з Чернівців освятив великодню їжу для декількох сотень військових на Донеччині.Страви освячували у касках, картонних ящиках та кошиках.
За словами Гасинця, освячення страв розпочалося у суботу. Загалом капелан провів службу у п'яти містах та освятив страви декільком сотням військових, пише Суспільне
"Я тут збагачуюся духовно. Це моя проща та мій державний обов'язок служити там, де люди не можуть піти до храму. Хочу, що військові відчули, що вони не покинуті, а потрібні нашому народу", — каже Гасинець.
ㅤ
Отець Василь Гасинець за час повномасштабного вторгнення втретє на Великдень освячував їжу на фронті. З 2014 року він постійно їздить на позиції українських військових, як волонтер та священник.