Фото: Ігоря Константинюка © "Чернівецький промінь"
Відомий
журналіст та телеведучий в Чернівцях розповідав, як він потрапив на "медіа-кухню" Костянтин Грубич в Чернівці приїжджає не вперше. Нещодавно він презентував
у нашому місті свою кулінарну книгу «Смачна країна». Нині ж він знявся у Чернівцях в кулінарному шоу.
А ще – завітав
до Horizont Business Hub’у з неформальною зустріччю, щоб розповісти цікаві
історії про свої кар’єрні пригоди у журналістиці.
– Першу статтю
я надіслав у "Комсомолець Полтавщини", – каже Костянтин Грубич. – Я
тоді був тоді п’ятикласником. Вони взяли – і її надрукували. Це було для мене
потрясінням. А ще через тиждень мене викликали до пошти: "Костя, тобі
прийшов якийсь переказ". А в мене ж паспорта немає, довелося терміново
робити учнівський у школі. Приходжу, а там – гонорар. Три рублі! Це було для мене
ще більшим потрясінням. Мені ж хотілося тільки слави. А тут – такі гроші! Мені
мама в школу 20 копійок давала. "Еге", – подумав я. Це вже бізнес. Ота
я і почав писати. І писать було про що. Адже у п’ятому класі я був командиром
пошукового загону "Незабудка" та директором шкільного музею
бойової слави...