Акцентуватимуть увагу на кулінарних та сакральних візитівках краю
28 лютого в облдержадміністрації відбулося засідання
Координаційної ради з питань розвитку туризму за
участі представників туристичного бізнесу Буковини.
Цьогоріч вирішили особливу увагу приділити зацікавленню туристів
гастрономічними та релігійними особливостями нашого краю.
«14 березня в області пройде гастрономічний семінар, чудова можливість
показати гостям та відвідувачам нашого краю гостинність та різноманітність
кулінарних цікавинок Буковини. На семінарі запрошені підприємства з
виготовлення сирної та винної продукції, в рамках заходу представлять вироби
народних майстрів Буковини. На семінарі обговорять визначення гастрономічного
туристичного маршруту Карпатського регіону», - повідомив начальник
відділу з питань туризму Володимир Фурдига.