Підопічні першої в Україні інклюзивної кухні покажуть як готувати здорову і корисну їжу – гранолу
5 квітня о 10:00 до Всесвітнього дня здоров'я у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї (вул. О.Кобилянської, 28) відбудеться майстер-клас із виготовлення корисних сніданків «Кранчі з любов'ю».
Підопічні першої в Україні інклюзивної кухні (керівник - Валерія Мартинюк) на чолі з кухарем-технологом Євгеном Паскалем покажуть як готувати здорову і корисну їжу – гранолу.
Всі присутні зможуть навчитися готувати здорову їжу, освоїти методику корисного харчування і продегустувати дану продукцію.
Майстер-клас безкоштовний. Запрошуються усі охочі підтримати особливих кулінарів та долучитися до концепції здорового харчування.
Більше інформації про інклюзивну кухню можна знайти тут.