Начальниця Держпродспоживслужби розповідає, що ресторани працювали «під ключ», тому потрапити всередину та зупинити святкове дійство було практично неможливо
Сьогодні, 9 березня, під час засідання обласної комісії з ТЕБ та НС, начальниця Держпродспоживслужби Анжела Косован підсумувала роботу інспекторів під час святкових вихідних. Але фізично перевірити всі заклади інспектори були не в силах.
Включно до суботи ми
тримали все під контролем. Неділя-понеділок, нажаль, працювали всі заклади
громадського харчування. Закладів громадського харчування в області налічується
майже 400, інспекторів 42, тим паче більшість з них хворіє, - розповіла Анжела
Косован.
Також начальниця Держпродспоживслужби наголосила, що потрапити до закладу громадського харчування було практично неможливо, адже всі заклади, які працювали попри заборони, зачиняли ворота та двері на ключ.
Ресторани працюють «під
ключ». Ми намагаємось потрапити різними входами, через кухню. Вже тоді можемо викликати
поліцію та зупинити ці вечірки чи весілля. Дуже складно потрапити всередину та
оштрафувати, оскільки ресторани працюють «під ключем», - наголосила начальниця
Держпродспоживслужби.
Адміністративне порушення карається штрафом у розмірі 425 гривень. Тому закладам громадського харчування легше сплатити штраф і працювати.