Через недотримання карантинних вимог складено протоколи про адміністративні правопорушення Фахівці Держпродспоживслужби Буковини спільно із працівниками Національної поліції перевірили, чи дотримуються протиепідемічних обмежень заклади харчування у «червоній» зоні.
Як відомо, бари, кафе, ресторани, за рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, мають право працювати з 8:00 до 18:00. У приміщенні дозволено перебувати не більше, ніж 20 відвідувачам, із розрахунку 10 квадратних метрів на одну особу.
Як повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, упродовж 4-6 листопада перевірено 95 закладів громадського харчування у Вижницькому, Заставнівському, Кіцманському, Хотинському, Сокирянському районах, а також у Чернівцях.
Так, у Хотинському районі виявлено 2 заклади громадського харчування, які працювали після 18 години, а також один, де персонал був без захисних масок. У Чернівцях у вечірній час зафіксовано роботу двох закладів.
Через недотримання карантинних вимог складено протоколи про адміністративні правопорушення. Суб’єктам господарювання доведено вимоги роботи закладів в умовах карантину.
Раніше ми повідомляли, що ресторани Клічука у Чернівцях працюють попри заборону, а охорона не пускає поліцію на перевірки.