За результатами перевірок всього складено 36 протоколів та надано 152 рекомендації Дотримання карантинних обмежень суб’єктами господарювання під час здійснення обстежень Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за період з 15 по 21 листопада 2021 року.
Спеціалістами Головного управління обстежено 672 об’єкти. За результатами перевірок всього складено 36 протоколів та надано 152 рекомендації.
Про це повідомляє Головне управління Держспоживслужби у Чернівецькій
області.
- не вимірюють температуру відвідувачам;
- прибирання проводять без використання дезінфекційних засобів;
- біля місць потенційного скупчення людей не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами;
- неорганізований централізований збір використаних засобів індивідуального захисту.
Порушення вимог Постанови ГДСЛ України
від 06.10.2021 №13 «Про затвердження протиепідемічних заходів в закладах
громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням
коронавірусної хвороби (COVID-19)
- неорганізований централізований збір використаних засобів індивідуального захисту;
- відсутній антисептик для обробки рук відвідувачами;
- біля місць потенційного скупчення людей відсутнє маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції людей не менше 1,5 м.
Порушення вимог Постанови ГДСЛ України
від 06.10.2021 №17 «Про затвердження тимчасових рекомендацій щодо організації
протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та
непродовольчими товарами на період карантину у зв’язку з поширенням
коронавірусної хвороби (COVID-19).