Щоб домогтися високої результативності та прибутку в м'ясопереробній галузі, замало бажання та наполегливості, тут важливим фактором виступає купівля надійного обладнання. Ним виступають лінії оброблення та обвалювання м'яса. Завдяки їхньому залученню планомірно відбувається процес охолодження з подальшою м'ясопереробкою. Далі йде підготовка продукції для продажу та ковбасного цеху. Для придбання сертифікованого та надійного обладнання рекомендуємо звернутися до співробітників компанії Rozfood: https://rozfood.net/ru/c/meat-processing-lines/.
Комплекти пристроїв та інструментів для жилування м'яса
У каталозі компанії Rozfood є можливість ознайомитися з характеристиками наявного обладнання та за необхідності поставити запитання нашому консультанту, щодо конкретної моделі одного з пристроїв. Для налагодження виробничого процесу з м'ясопереробки потрібний такий інструментарій:
- Набір пилок для оброблення туш.
- Конвеєр середнього розміру завданням, якого є подача продукції.
- Набір столів, де проводиться оброблення сировини з подальшою обробкою професійними ножами.
- Стрічковий конвеєр для переміщення м'яса.
- Робоче місце для співробітників цеху, де проводиться обвалювання м'яса.
- Столи для оброблення та обвалювання туш свиней і ВРХ.
- Термоусадочна машина.
- Помости.
- Шкуроз'ємна машина.
Устаткування для лінії оброблення м'яса, що реалізується компанією Rozfood, характеризується високим ступенем надійності, про це свідчать відповідні документи та індивідуальні сертифікати. Все найнеобхідніше для м'ясопереробного підприємства можливо купити просто зараз за найвигіднішою ціною.
Специфіка лінії оброблення м'яса
Залежно від виробничих завдань і потужностей окремого фермерського господарства, індивідуально підбираються необхідні інструменти та пристрої для м'ясопереробки. Лінії оброблення відрізняються конструктивним виконанням і габаритами.
Надійне обладнання для м'ясопереробки
Інструменти та апаратура для ліній оброблення м'яса від компанії Rozfood стануть незамінними для невеликих підприємств і великих фермерських господарств, які займаються забоєм і переробкою туш ВРХ. Представлені в каталозі машини виконані відповідно до вимог ДСТУ і європейських стандартів. Дане обладнання характеризується таким набором якостей:
- Високий рівень продуктивності та потужності.
- Практичність і елементарна система управління.
- Контроль будь-яким пристроєм виконує один оператор.
- Надійність і якість, що підтверджується відповідною документацією.
- Прийнятна ціна на апаратуру і додаткові комплектувальні.
- Довгий термін експлуатації машин та інструментів.
- Точність реалізованих пристроїв.
Для консультації з придбання або використання обладнання для лінії оброблення м'яса звертайтеся за телефоном, розміщеним на сайті.