Начальниця відділу безпечності харчових продуктів та кормів Головного управління Держпродспоживслужби розповіла буковинцям, як убезпечити себе від хвороби На телеканалі "Чернівецький промінь" у програмі "Після новин" начальниця відділу безпечності харчових продуктів та кормів управління
безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Тетяна Стефаник розповіла телеглядачам про про ботулізм і рибну продукцію.
"Власне, в літню пору хочеться більш детальніше поговорити про ботулізм, адже це хвороба, яку ми можемо отримати вживаючи ту чи іншу їжу. Одразу натякну глядачам, що сьогодні говоритимемо також і на тему риби, адже саме риба вважається дієтичним продуктом і навіть асоціюється із здоровим харчуванням. Адже ми всі знаємо чудово що вона багата мікро-макроелементами, і Омега-3, і корисний білок, і таке інше", - зазначає фахівець.
Детально - у програмі "Після новин":