Семінар та майстер-класи проведуть столичні шеф-кухарі
Представники ресторанного бізнесу, кухарі, кондитери та всі охочі матимуть змогу відвідати кулінарний семінар та майстер-класи, які відбудуться у рамках ХІV Фестивалю з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» 3 грудня о 12.00 годині у 105 кабінеті Чернівецької міської ради.
Семінар на тему «Сучасні тенденції в кулінарії» проводитимуть директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету, володар знаку "Професійної пошани І-ІІІ ступенів”, переможниця та лауреат фестивалю "Зірки кулінарного мистецтва” (2000р.), ІІІ Фестивалю кулінарного мистецтва України (2002р.), IV Міжнародного фестивалю кулінарного мистецтва у Туреччині (2007р.), IV Міжнародного фестивалю на Мальті (2007р.); Міжнародного конкурсу кулінарного мистецтва у Греції (2006р.) Забігайло Тетяна Сергіївна.
А також Тукало Тетяна Василівна – шеф-кухар навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету та переможець та лауреат IV Міжнародного фестивалю кулінарного мистецтва у Туреччині (2007р.); IV Міжнародного фестивалю на Мальті (2007р.).
Під час проведення майстер-класів на тему «Прояви креативу» кухарі-юніори медалісти всеукраїнських та міжнародних кулінарних конкурсів відкриють секрети приготування страв з використанням новітніх технологій.
Джерело: Чернівецька міська рада