Фото: chernivtsy.eu
Подивитися на процес створення кулінарного шедевру прийшло чимало чернівчан
Напередодні Міжнародного жіночого свята "Буковинська гільдія кулінарів" організувала перший майстер-клас з кондитерського мистецтва з приготування французької десертної страви.
Понад 70 осіб спостерігали за приготуванням страви від професійного кондитера та мали змогу поспілкуватися з майстром, поділитися кулінарними секретами і скуштувати смачний десерт.
Майстер-клас провела Оксана Дубкан – член ГО «Буковинська гільдія кулінарів», кондитер двозіркового мішленівського (Michelin) ресторану Тaillevent, бренд-шеф ресторану «Фрегат», випускниця школи Le Cordon Bleu.
Le Cordon Bleu - найвідоміша у світі кулінарна школа, має 40 філій у 20 країнах світу. Центральне відділення — у Парижі.
Джерело: chernivtsy.eu