Чернівецький Промінь логотип

Чернівці
C
Кавомати Tako Чернівці Головна 177

Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів

Фото: chernivtsy.eu
Подивитися на процес створення кулінарного шедевру прийшло чимало чернівчан
Напередодні Міжнародного жіночого свята "Буковинська гільдія кулінарів" організувала перший майстер-клас з кондитерського мистецтва з приготування французької десертної страви.
 
 
 
Понад 70 осіб спостерігали за приготуванням страви від професійного кондитера та мали змогу поспілкуватися з майстром, поділитися кулінарними секретами і скуштувати смачний десерт.
 
Майстер-клас провела Оксана Дубкан – член ГО «Буковинська гільдія кулінарів», кондитер двозіркового мішленівського (Michelin) ресторану Тaillevent, бренд-шеф ресторану «Фрегат», випускниця школи Le Cordon Bleu
 
 
Le Cordon Bleu - найвідоміша у світі кулінарна школа, має 40 філій у 20 країнах світу. Центральне відділення — у Парижі.Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів
Випускниця школи Le Cordon Bleu провела майстер-клас для чернівецьких кулінарів


 
 
скачать dle 10.5фильмы бесплатно
Джерело: chernivtsy.eu

0 коментарів

Щоб залишити коментар, авторизуйтесь на сайті за допомогою соціальних мереж