Окрім ковбасних виробів, продавці також здійснювали реалізацію молочних продуктів, без будь-яких холодильних вітрин при температурі повітня +16
Під час перевірки інспекторів ГУ Держпродспоживслужби у Ченівецькій області дотримання чинного харчового законодавства при реалізації готової продукції тваринного походження на території сектору № 4. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Держпродспоживслужби у Чернівецькій області.
Внаслідок перевірки встановлено, що реалізація готових харчових продуктів (м'ясо – ковбасні вироби, сир твердий, масло солодковершкове, сметана тощо) здійснювалась без холодильних вітрин при температурі зовнішнього середовища +16ºС, більша частина даної продукції була без відповідних супровідних документів, по причині якої спеціалістами державної лабораторії ветеринарно–санітарної експертизи № 7 не було дозволено здійснення реалізації даної продукції. Дана продукція вважається небезпечною і може бути джерелом виникнення гострих кишкових інфекцій.
Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області повідомляє, що в разі систематичних порушень чинного харчового законодавства в частині здійснення реалізації харчових продуктів, робота сектору № 4 КПМТК «Калинівський ринок» буде призупининена.







