Було встановлено порушення вимог чинного законодавства
У процесі епідемічного розслідування святкування весілля впродовж 16-17 липня в селі Сучевени Глибоцького району, було встановлено порушення вимог чинного законодавства.
Зокрема, відсутні технологічні картки для приготування страв, порушували перехрещення потоків сировини та готової продукції, чистого та брудного посуду, а також товарне сусідство при зберіганні продовольчої сировини (сире м`ясо, печінка, риба, овочі тощо). У закладі не було документів, які засвідчують якість та безпечність харчової продукції. Для приготування страв використовували сировину власного виробництва (сметана, кури).
Про це повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк.
Крім того, на банкеті другого дня використовували частково страви, які залишилися після банкету 16 липня, а також кондитерські вироби з кремом та торт невідомого походження, які надав замовник і споживали учасники банкету два дні.
Без проходження медичного огляду працювали всі працівники закладу, за винятком одного кухаря. В ресторані не дотримувалися дезінфекційного режиму тощо.Джерело: bukoda.gov.ua