Чернівецький Промінь логотип

Клініка Oxford Medical Чернівці Незалежності 121 А

Як подовжити молодість шкіри без косметології


Як подовжити молодість шкіри без косметології

Сонячне випромінювання, незбалансоване харчування, стреси, шкідливі звички, неякісний косметичний догляд, дефіцит або надлишок вітамінів, генетика, екологія… Все це може негативно впливати на стан нашої шкіри. Проте головним і дуже впливовим фактором, який складно змінити, є час. Він безжалісно забирає пружність, сяйнистість і підтягнутість шкіри. Час дарує обличчю перші зморшки і тьмяність.

Проте з роками з’являються нові технології, інновації, розробки, які хоча б частково можуть усунути ознаки старіння шкіри або уповільнити цей процес. Більшість з них передбачають проходження курсу апаратних процедур у косметолога, ін’єкції у шкіру або використання дороговартісних засобів. Але, на щастя, є й такі, для яких не потрібно щодня відвідувати косметолога і витрачати значні кошти на різноманітні засоби. Про них варто розповісти детальніше.

Масажери для обличчя

За останні кілька років про масажери не говорив тільки лінивий. Їх рекламують по телебаченню і блогери в соціальних мережах, їх виробляють люксові бренди і мас-маркет. Ці інструменти можуть бути різної форми, з різного матеріалу, з різним застосуванням і призначенням. Проте всі вони мають на меті покращити стан шкіри, підтягнути її, зробити еластичною, зменшити видимість зморщок і т. д. Можна обрати ручний масажер, а можна 一 автоматичний, що працює від живлення. Для кожного типу масажерів є відповідна схема виконання процедури. Якщо її дотримуватися, можна отримати максимальний результат. Головне у цій справі 一 систематичність. Великою перевагою цих масажерів є їхня бюджетність відносно інших процедур для молодості шкіри. Також ними можна користуватися самостійно вдома, адже особливих навиків вони не потребують. Розглянемо найпопулярніші масажери для обличчя.

C1tpO3NXD1BMyAFcDFlP5Fi8l7xb6Ti0m2b5S5eDs-Dhp9ePxzOxs5lHAzfv3ffYcBtz9nNfexaVm7bMKgpS1pG4tABxQiQdkkMt8hEeQP13wC1OSnqysWLIZRUR2qUo7EoXs68Q7b_Qn6x5o1647N8

  • Ролер. Це спеціальний інструмент, виготовлений з кристалу (нефриту, кварцу, аметисту тощо). Він може мати гладку поверхню робочої частини або ж шиповану. Ролери бувають односторонні і двосторонні. Також цей інструмент може мати широку частину для великих зон обличчя та шиї, а також вузьку для ділянки навколо очей і губ. Ролер посилює дію доглядової косметики (сироватки, есенції тощо), покращує мікроциркуляцію крові, усуває набряки і розгладжує мікрорельєф обличчя.
  • Гуаша. Цей виріб, як і ролер, виготовлений з кристалу. Він має плоску форму заокругленого трикутника зі спеціальними вигинами. Саме ці вигини призначені для обробки окремих частин обличчя (вилиць, підборіддя, лоба і т. д.). Гуаша допомагає моделювати форму обличчя, підтягує контури, формує чіткі лінії. Якщо систематично виконувати масаж гуаша, можна візуально омолодити обличчя на кілька років.
  • Роликовий масажер. Існує велике різноманіття таких пристроїв. Вони зазвичай мають ручку і кілька рухомих кульок на краю. Саме завдяки такій конструкції можна якісно масажувати обличчя та шию. Це пришвидшує мікроциркуляцію крові, лімфообіг, розслабляє м’язи, розгладжує обличчя і зменшує видимість зморщок. Існують навіть роликові масажери з дрібним розрядом електричного струму, вібраціями тощо.

Самомасаж

Цей варіант є максимально бюджетним, оскільки не потребує додаткових інструментів і пристроїв. Робити масаж обличчя самій собі вдома 一 легко і просто. Достатньо виділити для цього час і знайти натхнення. На сьогодні у вільному доступі є відеоуроки, інструкції, курси і схеми, як виконувати масаж обличчя вдома. Для цього знадобиться будь-який доглядовий засіб з косметички (сироватка, емульсія, крем тощо), адже масаж не можна виконувати на суху шкіру. Процедура має бути приємною і комфортною, жодних больових відчуттів виникати не повинно. Починати слід з легких рухів, а коли шкіра вже буде розігрітою, то виконувати більш складні. Не можна також надмірно розтягувати шкіру. Самомасаж обличчя 一 чудова альтернатива косметологічним процедурам і масажерам для обличчя.

1YXk6k4-5RNfCv8siCjhXKO_ftp5SKJSOcuiRDqIWWAlORqZtsDDGe6sY2Sv7eoa3T1VZEQY9h0IyRMDJnxcupCKqllJjoqtZ3ij6RA5FVZLo2zLKZJBOhUCtQEuY-bNfXUBX28bXXbKAbPLqGR7BOM

Фейсфітнес

Останнім часом серед дівчат, котрі хочуть зберегти молодість шкіри, популярним є фейсфітнес. Це комплекс вправ і технік руху обличчям, який допомагає підтримувати шкіру в тонусі, бореться з в’ялістю і зморшками, підтягує контури обличчя тощо. Ці комплекси також є у вільному доступі, їх легко можна виконувати самостійно вдома. Результати після систематичного фейсфітнесу вражають, але у цій справі головне правильно виконувати всі вправи, а також дотримуватися графіка занять.

Підтримувати красу і молодість шкіри можна по-різному. Проте найкращим рішенням буде комплексний підхід: збалансоване харчування, вживання вітамінів, здоровий спосіб життя, якісний косметичний догляд, масаж обличчя… Усі ці чинники допоможуть підтримувати шкіру в тонусі, позбутися зморщок і в’ялості обличчя. З таким підходом час не буде ворогом для краси.

скачать dle 10.5фильмы бесплатно

купити квартиру Чернівці

00:30
У Чернівцях відбувся Всесвітній день вишиванки
ВІДЕО
23:50
Чернівці попрощались з молодшим лейтинантом Олександром Цибульським
ВІДЕО
23:10
Відродження українських традицій: чернівецькі школярі танцюють «Косу»
ВІДЕО
22:30
Здав колишніх колег окупантам: СБУ СБУ повідомила про ще одну підозру колаборанту
ВІДЕО
22:05
«Народжені у вишиванках»: у Чернівцях відбулась традиційна акція
ВІДЕО
21:50
«Українська команда» проводить терміновий збір на дрони для Харківщини: «Не зволікайте!»
ВІДЕО
21:23
Актуальний графік відключення електроенергії у Чернівцях та області
21:12
Перевозив багнет-ніж без дозвільних документів: на Буковині іноземцю оголосили підозру
19:51
На Полєтаєва у Чернівцях водій збив людину
18:35
Буковина у п'ятірці областей за рівнем розвитку реабілітаційної допомоги
17:57
На Буковині стартував набір на безкоштовний онлайн-курс із соціального підприємництва
17:34
У Чернівцях 24 травня гурт "ДахаБраха" дасть довгоочікуваний концерт
АНОНС
17:10
Прикордонники повідомили хто має надавати військово-облікові документи для виїзду за кордон
16:59
Горіло сміттєзвалище: на Буковині за добу сталося 9 пожеж
16:42
У центрі Чернівців загорілася квартира: працюють рятувальники
15:56
Патрульні викликали спецпідрозділ ТОР для затримання велосипедистки у Львові
ВІДЕО
15:37
На Київщині помер військовий Віталій Олексюк з Буковини
14:36
Відключення електроенергії можуть тривати до серпня-вересня
14:21
На майже 70 тисяч гривень аферисти ошукали чотирьох довірливих буковинців
13:38
На Тернопільщині збудують біоетанольний завод за 120 млн доларів
13:24
СБУ повідомила підозру колишньому викладачу вишу та екскерівнику лікарні на Луганщині
12:43
Врізався у електроопору: на Буковині у аварії травмувався водій мотоцикла
12:32
У Чернівцях та області завтра передають сильний вітер
12:20
Захисники не дали росіянам закріпитися у міській забудові Вовчанська на Харківщині
11:37
Чотири селища на Вижниччині залишилися на кілька годин без газу: список
11:26
Завдяки сонячній погоді у буковинців сьогодні вдень буде світло: коли вимкнуть
10:58
У Чернівцях та області сьогодні прогнозують теплу та ясну погоду
10:20
На важливому перехресті у Чернівцях сьогодні обмежать рух транспорту
10:11
У Чернівцях сьогодні відзначають Всесвітній день вишиванки: програма заходів
09:26
Чернівціобленерго опублікувало оновлений графік відключень світла
ФОТО
09:13
У Чернівцях проведуть в останній шлях проведуть Героя, який загинув на війні
23:48
У Чернівецькому національному університеті обрали нового ректора
ВІДЕО
23:10
Горіли господарські будівлі та сміття: вогнеборці ліквідували 4 пожежі
ВІДЕО
22:28
Чернівціобленерго опублікувало графік годин заживлення груп споживачів
22:03
«Творчі коріння «України»: у Чернівцях розпочався Всеукраїнський інклюзивний фестиваль
ВІДЕО
Усі новини