Фото: Ігоря Константинюка © "Чернівецький промінь"
На фестивалі «Буковинська гостинність – 2015» чернівчани можуть
відвідати виставку, ярмарку та майстер-класи з кулінарної майстерності Фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» поєднує
виставку-ярмарок різноманітних кулінарних та кондитерських шедеврів від найкращих
закладів ресторанного бізнесу, кондитерських цехів, також майстер-класи та
конкурси кухарів, кондитерів, майстрів карвінгу серед юніорів.
Так, семінар «Сучасні
тенденції в кулінарії» проводять переможці міжнародних фестивалів і конкурсів
(Туреччина, Мальта, Греція, Україна тощо): директор навчально-виробничого
об’єднання Київського національного торгово-економічного університету Тетяна
Забігайло і шеф-кухар навчально-виробничого об’єднання КНТЕІ Тетяна Тукало.
Кулінарний фестиваль відбувається в дворику Ратуші та на базі ресторану
«Варанці» (Центральна площа, 1).